вівторок, 13 квітня 2010 16:54

У США продадуть рентгенівські знімки Мерілін Монро (ФОТО)

 

В кінці червня в казино "Планета Голлівуд" пройде аукціон, на якому будуть виставлені особисті речі кінодіви Мерілін Монро. Серед лотів - меблі актриси, духи, але особливу цінність, на думку організаторів заходу, представляють рентгенівські знімки грудної клітини зірки.

Знімок був зроблений в листопаді 1954 року в Ліванській лікарні Кедри (Флорида, США). Актриса робила цей знімок для підготовки операції з приводу ендометріозу, який заподіював їй постійний дискомфорт. Також є відеоматеріал, на якому зображений вихід Монро з лікарні через два дні після рентгену. Слід зазначити, що в той момент діва виглядала не так ефектно, як завжди.

На рентгенівському знімку стоїть ім"я Мерілін Ді Маджіо. Тоді актриса ще була заміжньою за знаменитим баскетболістом. Як уточнюють організатори аукціону, знімок був зроблений через декілька місяців після закінчення зйомок фільму "Свербіння сьомого року".

Молодий лікар, який тоді працював в рентгенівському кабінеті лікарні, узяв знімок для викладання в медичній школі та демонстрації студентам. Пізніше знімок перейшов його дочці, яка виставила його на продаж. Організатори аукціону оцінюють знімок в 800-1200 доларів.

На думку представника Julien"s Auctions, "до знімку повинна бути проявлена особлива увага, оскільки це незвичайний погляд на легенду".

Також на торги виставляються стілець, оббитий зеленим оксамитом, на якому Мерілін позувала під час своєї останньої фотосесії для журналу Life незадовго до смерті в 1962 році, дерев"яні лижі з ініціалами "ММ" і флакон улюблених духів актриси Chanel No 5.

Kleo.ru

Зараз ви читаєте новину «У США продадуть рентгенівські знімки Мерілін Монро (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути