середа, 22 травня 2019 07:00

Знайомство в інтернеті розчарує – астролог дав прогноз на 22 травня

Знайомство в інтернеті розчарує – астролог дав прогноз на 22 травня
Сербському тенісисту Новаку Джоковичу 22 травня виповнюється 32 роки. Він став третім у списку найкращих тенісистів в історії. Фото: REUTERS

22 травня виявиться одним із найбільш напружених днів тижня. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Доведеться увесь час коригувати свої плани, - говорить астролог. – Не противтеся змінам. Надходитимуть вражаючі новини. Знадобиться уміння імпровізувати".

Погано почуватимуться інертні особистості.

"Перевіряйте строк реалізації продуктів. Стережіться отруєння. Несприятливий день для початку будівництва і ремонту. Утримайтеся від образ на адресу коханих. Вони будуть дуже вразливими. Знайомство в інтернеті розчарує", - запевняє Олена Максимова.

Читайте прогноз для всіх знаків зодіаку на 22 травня.

Овен

Будьте готові до незапланованих витрат. Збої даватиме офісна техніка. Куплені у цей день комп'ютери не працюватимуть довго. Знайомство через шлюбне агентство розчарує.

Тілець

Наведіть лад у фінансовій документації. Не займайтеся питаннями розподілу майна. Зачекайте з оформленням спадку і нерухомості. Не втручайтеся у вуличні суперечки. Загострюються запальні процеси у нирках. Зверніться за порадою до лікаря.

Близнюки

Добре прораховуйте кожен фінансовий крок. Стережіться шахрайства. Зниклі у цей день гроші до вас не повернуться. Станете свідком вияву людської агресивності. Контролюйте свої емоційні реакції.

Рак

Фінансові можливості обмежені. Відкладіть проведення великих банківських операцій. Не підписуйте майнових доручень. Саме час позбавитися обтяжливих стосунків. Не вагайтеся. Звільніть у серці місце для справжнього почуття.

Лев

Не наражайтеся на штрафні санкції. Будьте готові до спілкування з працівниками податкової. Партнери потребуватимуть моральної підтримки. Допоможіть їм. Романтичних тем торкатися не варто.

Діва

Очікувати матеріальної підтримки з боку рідних не слід. Розраховуйте на власні можливості. Хтось із близьких може принести вам збитки. Печінка погано справлятиметься зі своїми функціями. Віддавайте перевагу пісним стравам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У гороскопі Зеленського багато слабких планет – астролог

Терези

Не шкодьте власному бюджету. Добре обдумуйте перш ніж вкладати кудись гроші. Занадто багато клопоту принесуть нові знайомі. Схильним до набряків варто потурбуватися про себе. Попийте сечогінні препарати.

Скорпіон

Операції купівлі-продажу не принесуть очікуваних заробітків. Додаткових внесків потребуватиме дім. Не залишайте без нагляду працюючих електроприладів. Гармонійна атмосфера у родині залежатиме від вас.

Стрілець

Деякі з намічених справ доведеться відкласти через брак коштів. Загублені у цей день речі будуть втрачені назавжди. Не залишайте їх без нагляду. Не довіряйте обіцянкам. Обставини завадять вашим партнерам дотриматися слова.

Козеріг

Брати на себе додаткову фінансову відповідальність ризиковано. Непокоїтиме невизначеність в особистих стосунках. Складеться напружена атмосфера у домі. Це треба просто пережити.

Водолій

Не відкривайте нові приватні підприємства. Вони будуть збитковими. Більше доходу принесе робота над колективними проектами. Діти викликатимуть відчуття занепокоєності. Не залишайте малих без нагляду. Ввечері прийміть теплу ванну, послухайте приємну музику.

Риби

Вас оминуть серйозні фінансові неприємності. Грошей вистачатиме. Проте краще утриматися від спонтанних покупок. Якщо не хочете нажити собі ворогів, не критикуйте родичів партнера.

Тиждень з 20 по 26 травня буде сповнений несподіванок. За словами астролога, це гарний час для людей, які люблять заводити нові знайомства.

Зараз ви читаєте новину «Знайомство в інтернеті розчарує – астролог дав прогноз на 22 травня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути