середа, 05 жовтня 2011 08:57

Змія вкусила чоловіка після спроби її поцілувати

Змія вкусила чоловіка після спроби її поцілувати

Житель Латвії був госпіталізований після того як поцілував змію, повідомляє Diena з посиланням на програму "Доброго ранку, Латвія!" телеканалу LTV. Про інцидент журналістам розповіла керівник Центру оперативного управління Служби невідкладної медичної допомоги Вія Грігале.

За словами Грігале, чоловік, віком приблизно 40 років, знайшов змію, і вона викликала в нього таку симпатію, що він вирішив її поцілувати. Однак тварина зробила опір і вкусила його в губу. Імовірно, вподобана змія була гадюкою.

Незабаром після укусу латиша відвезли до лікарні. Хто саме викликав чоловікові лікарів і який його стан у даний час, не уточнюється.

Гадюки намагаються уникати зустрічей з людиною і ховаються від неї. Вона може вкусити в разі провокації з боку людини, як це було з бажанням поцілувати змію. Гадюка отруйна, тому в разі укусу постраждалому потрібно якомога швидше звернутись за медичною допомогою. У рідкісних випадках укус тварини може призвести до летального результату.

Зараз ви читаєте новину «Змія вкусила чоловіка після спроби її поцілувати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути