четвер, 31 березня 2011 23:20

Луцька пенсіонерка знайшла в себе в хаті кілька гадюк

Луцька пенсіонерка знайшла в себе в хаті кілька гадюк

У Луцьку МНСники вилучили з будинку пенсіонерки чотири змії. Як розповіли у Центрі пропаганди ГУ МНС України В Волинській області, 30 березня мешканка Луцька помітила у своєму будинку змію. Злякавшись, пенсіонерка одразу зателефонувала до служби "101".

На місці пожежники оглянули кімнату і виявили в куточку згорнутого клубком плазуна. Як виявилося, це був вуж. Але за меблевою стінкою пожежники помітили ще три таких клубка. Довелось роз'єднати меблевий гарнітур і, відставивши меблі від стіни, рятувальникам вдалось дістатись до непроханих гостей. Таким же методом луцькі бійці МНС вилучили вужів з хати, один з яких, до речі, був завдовжки близько метра.

Швидше за все, змії проникнули у будинок через вентиляційний отвір між фундаментом та підлогою будинку. Тому, для запобігання подібним випадкам в майбутньому і на прохання господарки оселі, пожежники заповнили цей отвір монтажною піною.

Оглянувши оселю ще раз, рятувальники переконались, що пенсіонерці нічого не загрожує.

Нагадаємо,схожа історія трапилася раніше у м.Тальне. Небезпечну тварину виявив Володимир Маринченко. Він спустився у підвал, де раптом на долівці помітив щось довге й темне. Чоловік спочатку подумав, що хтось насмітив, але коли ввімкнув світло побачив, що це гадюка, яка почала сичати. На голові змії не було жовтих цяток, тож тальнівчанин зрозумів, що це не вуж, а таки темно-коричнева гадюка завдовжки майже з півметра.

Таке сусідство, звичайно, нікому не сподобається. Тож чоловік схопив цеглину та спробував прибити гадюку, влучив у хвіст. Добивав змію він уже палицею. Недалеко від центру Тального над Гірським Тікичем є майже прямовисні скелясті береги, звідки і могла з'явитися гадюка.

Зараз ви читаєте новину «Луцька пенсіонерка знайшла в себе в хаті кілька гадюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути