Ексклюзиви
понеділок, 02 серпня 2010 17:14

Життя дружини Вірастюка було під загрозою (ФОТО)

Дружина відомого спортсмена і шоумена Василя Вірастюка досі перебуває в реанімації Київської міської клінічної лікарні N17. Жінка потрапила туди після ДТП у неділю. Сьогодні опівдні найвідоміший український богатир відвідав дружину.

"Інна прийшла до тями. Упізнала мене. Перше її питання - чи все добре з дітьми. Вона не пам"ятає нічого від моменту зіткнення. Довелось розповідати, що з нами сталось", - розповів Вірастюк журналістам біля приймального відділення лікарні.

За словами спортсмена, аварія сталась близько третьої години дня. Він з дружиною їхав на дачу до найменшого сина. Перед тим заїхали у супермаркет, купили гостинців. Звідти поїхали Кільцевою дорогою у бік Кончі-Заспи. Щойно виїхали на міст над Одеською площею, з зустрічної смуги вискочила "Сузукі вітара".

"Машина йшла лоб в лоб. Я смикнув кермо вправо, щоб уникнути зіткнення. Та все ж "Сузукі" зачепила заднє ліве колесо мого "Міцубісі". Від удару моя машина перевернулась", - пригадав Вірастюк.

У момент аварії дружина атлета спала. Жінку викинуло з машини на асфальт. Постраждалу доправили у реанімацію непритомною. Вона отримала небезпечні травми голови. В основі черепа лікарі виявили кровотечу. Життя було під загрозою. Проте за добу її стан стабілізувався. Якщо все буде добре - завтра Інну Вірастюк переведуть з реанімації у терапію.

Жінка, яка керувала "Сузукі", стверджує, що на зустрічну смугу виїхала через темно-сині "Жигулі" восьмої моделі. ВАЗ її начебто підрізав. Даішники затримали водія названої "вісімки", але той стверджує, що нікого не підрізав, їхав мостом прямо, не маневруючи по полосах.

"Хто винуватець аварії - розбираються даішники. Однак мені не зрозуміло, чому водійці "Сузукі" знадобилось виїжджати на зустрічну смугу. Якщо їй підрізав дорогу ВАЗ, краще було їхати прямо. У найгіршому випадку це б призвело до пошкодження бамперів у обох автомобілів. А так - розбито вщент її та мою машину, порушено кримінальну справу", - зазначив Вірастюк.

Водійка "Сузукі", за інформацією ДАІ, перебуває на п"ятому місяці вагітності. Лікарі обстежили Василя Вірастюка за допомогою рентгену. Травм та переломів не знайшли, він відбувся синцями і подряпинами. Однак атлет каже, що відчуває, наче його стиснуло з усіх боків. В нього постійно болить ліва частина тіла.

Відзначимо, що перша дружина найсильнішої людини світу загинула в результаті нещасного випадку. 28-річну Світлану накрило сніговою лавиною на гірськолижному курорті Паландокен у Туреччині.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Життя дружини Вірастюка було під загрозою (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути