понеділок, 02 серпня 2010 11:18

Вірастюк потрапив у ДТП - дружина силача вилетіла через люк автомобіля (ФОТО)
6

Серйозне ДТП за участю відомого українського спортсмена Василя Вірастюка сталося 1 серпня вдень на Одеській площі на шляхопроводі.

За попередніми даними Василь Вірастюк на автомобілі Mitsubishi Pajero рухався від Великої Кільцевої в напрямку Столичного шосе в лівій смузі.

Йому назустріч - у бік Жулянського шляхопроводу рухався автомобіль Suzuki Grand Vitara під управлінням жінки. Як стверджує жінка, її Suzuki Grand Vitara підрізав автомобіль ВАЗ і вона, щоб уникнути зіткнення викрутила кермо ліворуч, - на зустрічну смугу, де в цей час рухався автомобіль найсильнішої людини планети.

Уникнути зіткнення у Василя Вірастюка не було ніяких шансів: Suzuki врізався у позашляховик Mitsubishi заднім колесом у його заднє колесо. Удар був настільки сильним, що колеса вирвало в обох позашляховиків.

Крім того, у Mitsubishi Pajero колесо диском вперлося в асфальт і спрацював як трамплін, після чого автомобіль декілька разів перекинувся. У цей час, імовірно, з люка вилетіла дружина Василя, і опинилася на асфальті.

Медики госпіталізували її у важкому стані.

Василь Вірастюк відбувся тільки гематомою на голові, ударами і саднами.

Жінка-водій Suzuki Grand Vitara виявилася вагітною. Медики госпіталізували її для подальшого обстеження. Дитина, яка перебувала з нею в машині, не постраждала.

На правому передньому крилі Suzuki Grand Vitara є слід, імовірно, від контакту з ВАЗ. Якщо експертиза встановить, що це фарба з ВАЗ, то тоді експертам доведеться вирішувати інше завдання: чи міг цей контакт послужити грунтовною причиною для виїзду на зустрічну смугу.

Друга Смуга

Зараз ви читаєте новину «Вірастюк потрапив у ДТП - дружина силача вилетіла через люк автомобіля (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути