четвер, 22 липня 2010 16:41

У ДТП в Миколаївській області загинули троє людей (ФОТО)

Сьогодні вранці, 22 липня, о 5:15, на автодорозі Ульянівка - Миколаїв сталася велика ДТП, в якій загинули троє людей.

Водій автомобіля ВАЗ-211440, рухаючись з Южноукраїнська у напрямку Вознесенська, при зустрічному роз'їзді не вибрав безпечний бічний інтервал і зіткнувся з вантажним автомобілем МАN під керуванням 53-річного водія, мешканця Закарпатської області, який рухався у зустрічному напрямку.

Після цього ВАЗ виїхав на смугу зустрічного руху і врізався в рухався у зустрічному напрямку автомобіль Renault-Kango з причепом.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 62-річний водій автомобіля ВАЗ та 39-річний водій автомобіля Renault-Kango, що проживав у Кіровоградській області, а також п'ятирічний хлопчик, пасажир ВАЗ, від отриманих травм загинули на місці.

Крім того, ще шістьох пасажирів ВАЗ, з яких двоє п'ятирічних дітей, з численними травмами доставили у Вознесенську центральну районну лікарню. ДАІ також зазначає, що в автомобілі ВАЗ перебували три молоді сім'ї, які їхали на відпочинок в Очаків.

ДАІ Миколаївської області звертається до учасників дорожнього руху: шановні водії, дотримуватися елементарних правил дорожнього руху. Не здійснюйте перевезення пасажирів більше, ніж передбачено конструкцією транспортного засобу. Користуйтеся засобами пасивної безпеки, повідомляє Новости-N.

Зараз ви читаєте новину «У ДТП в Миколаївській області загинули троє людей (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути