Ексклюзиви
субота, 28 квітня 2007 13:14

Жителька Канади дізналася через Інтернет, що її коханий з Росії - вбивця (ФОТО)

У Канаді дівчина, яка вирішила перевірити свого майбутнього чоловіка через інтернет перед весіллям, виявила, що він є одним із самих розшукуваних вбивць.

Протягом п"яти років молода жінка, ім"я якої не розкривається, зустрічалася з вихідцем з Росії. Вони жили разом в квартирі в Торонто. Недавно 24-річний співмешканець вирішив просити руки своєї коханої, і признався їй, що приховував від неї своє справжнє ім"я. Насправді його звуть Михайло Драчов.

Дівчина, яка з недовірою поставилася до хлопця, сіла за комп"ютер і ввела це ім"я в рядок пошуку. Результат був непередбачуваним: Драчов числився у списку розшукуваних в США злочинців.

Виявилось, що в грудні 2001 року він спільно з двома іншими чоловіками у Феніксі, штат Арізона, убив свого колишнього співвітчизника Костянтина Зімберга. Зімберга побили, нанесли йому ножові поранення і намагалися підпалити. Злочинці заховали тіло під купою каменів і зникли.

Коханка Драчова зволікала тиждень, перш ніж піти в поліцію, але після того, як між молодятами сталася сварка, розповіла про свої підозри поліцейським, і 20 квітня росіянина заарештували в Торонто. В даний час Драчрву загрожує депортація в США, пише Newsru.com.
Зараз ви читаєте новину «Жителька Канади дізналася через Інтернет, що її коханий з Росії - вбивця (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути