понеділок, 05 травня 2008 12:46

Житель Техасу намагався розготівкувати чек на $360 млрд

Опинившись в поліції, шахрай розповів, що чек, що викликав підозру касирів, виписала матір його дівчини, щоб він зміг відкрити власну звукозаписну компанію.

21-річний житель штату Техас Чарльз Рей Фуллер спробував розготівкувати чек на 360 мільярдів доларів.

Чарльз Рей Фуллер прийшов кілька днів тому в банк міста Форт-уорт і пред"явив чек на 360 мільярдів доларів. Касир, обслуговуючий Фуллера, негайно викликав поліцію, яка затримала молоду людину за підозрою в шахрайстві.

Опинившись в поліції, шахрай розповів, що чек, що викликав підозру касирів, виписала матір його дівчини, щоб він зміг відкрити власну звукозаписну компанію. Проте власниця чекової книжки заявила, що не збиралася робити другові своєї дочки подібних подарунків і не виписувала ніяких чеків на ймення Фуллера.

Через декілька годин після затримання Фуллер був випущений під заставу в 3750 доларів. Фуллер також підозрюється в незаконному носінні зброї і зберіганні наркотиків - при затриманні у нього був вилучений пістолет і декілька грамів марихуани, повідомляє Лента.ру.

Зараз ви читаєте новину «Житель Техасу намагався розготівкувати чек на $360 млрд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути