вівторок, 01 листопада 2011 16:39

Жінка 10 років знімала номер в американському готелі

Жінка 10 років знімала номер в американському готелі

Клієнтка готелю в місті Фолс-Черч, штат Вірджинія, вирішила з'їхати із займаної нею кімнати тільки через десять років після заселення, повідомляє CNN. 79-річна Джой Брікер була змушена відмовитись від готелю Towne Place Suites мережі Marriott за станом здоров'я. Зараз пенсіонерка потребує догляду, і тому вона вирішила переїхати до дочки в Нью-Йорк.

Джой Брікер заселилася в готель у серпні 2001 року. За її словами, незадовго до цього отримала роботу в міністерстві житлового будівництва й міського розвитку, і переїхала в Фолс-Черч (раніше вона жила в Нью-Гемпширі).

Жінка зазначила, що різниця між вартістю проживання в готелі та орендованій квартирі була практично непомітною, і вона вибрала перший варіант. При цьому в Towne Place Suites жити виявилось зручнішим, ніж у квартирі, так як за 139 доларів на добу в номері Брікер щодня проводилось прибирання, змінювалась постільна білизна, а їй самій подавали сніданок і доступ у Мережу.

За десять років проживання в готелі Брікер подружилася з його співробітниками, а ті, в свою чергу, регулярно радилися з нею щодо будь-яких нововведень у готелі. Джой Брікер встановила рекорд тривалості перебування в готелі мережі Marriott - за словами представників готельного комплексу, клієнти досить часто залишаються надовго, але довше американської пенсіонерки цього ні разу ніхто не робив.

Брікер з'їхала зі своєї кімнати номер 202 кілька днів тому. Вона підкреслила, що незважаючи на хворобу (у літньої американки артрит та остеопороз), в Нью-Йорку вона не має наміру байдикувати, і планує знайти собі якесь заняття.

Зараз ви читаєте новину «Жінка 10 років знімала номер в американському готелі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути