пʼятниця, 31 серпня 2007 13:40

Земфіра побила прихильницю

Земфіра приїхала в "Апельсин" ще вдень - на репетицію. Невідомо, чим після саунд-чека займалися співачка і її близька подруга Рената Літвінова, але до початку виступу обидві дівчата були у вельми піднесеному настрої.

Після того, як "дівчинка-скандал" відіграла концерт, вона вирішила особисто привітати Романа Абрамовича. Незрозуміло, кого так боялася рок-діва, але в зал вона спустилася у супроводі шести охоронців. Прихильниця, яка, опинившись поряд із зіркою, кинулася їй на шию. Такий прояв емоцій безглуздої Земфірі не сподобався, і вона, грубо відштовхнувши від себе дівчину, ударила її в бік.

"Відтягнете її скоріше від мене!", - з презирством поводилася співачка до секьюріті.

Послужливі викидайла не примусили себе довго просити, і один з них ще раз ударив нещасну фанатку. Потім вони схопили її і видворили з клубу.

Поки охоронці виводили дівчину на вулицю, задоволена Земфіра поспішала до олігарха.

Відзначити виступ і недавній день народження Зема вирішила в найвужчому крузі. Разом з Літвіновою, музикантами і редактором одного з модних журналів, яка з недавнього часу записалася в подружки до Рамазанової, співачка відправилася в ресторан недалеко від клубу. Жіночу компанію привернуло те, що в закладі було безлюдно, і вони могли в тихій обстановці обговорити концерт.

Зі всіх перерахованих персон Рамазанова приємно відізвалася лише про Роман Абрамовича, якого вони обговорювали з особливим бажанням. Співбесідниці рок-діви запевняли її, що Роман Аркадійович - дуже галантний і скромний чоловік, на що співачка парирувала: "Що ви, він просто страшно соромлива людина."

"Я ох...ла, коли побачила на концерті Рому", - відверто призналася подружкам співачка.

Їхні посиденьки тривали близько півтори годин. За цей час Рамазанова "умовила" декілька келихів вина. І потім, нітрохи не бентежачись, сама сіла за кермо свого BMW. Втім, можливо, з тією, що сиділа на сусідньому сидінні Літвінової їй нічого не було страшно, хоча швидкість співачка розвинула неабияку. Земфіра привезла подругу до себе додому, де вони нарешті змогли залишитися наодинці, пише "Твій День".

Зараз ви читаєте новину «Земфіра побила прихильницю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути