Ексклюзиви
вівторок, 21 грудня 2010 13:32

Зеленський поцілував ногу Монсерат Кабальє (ФОТО)
17

20 грудня в столичному Палаці "Україна" виступила всесвітньо відома оперна співачка Монсерат Кабальє. У Київ її запросила "Студія квартал 95" на зйомки новорічної програми. В Україні співачка вшосте.

Монсерат прилетіла в Київ учора вдень. Зупинилась у 5-зірковому готелі "Прем'єр Палас". Співачка висунула лише одну умову: номер "люкс" якомога ближче до ліфта. У артистки проблема з ногами. Вона зламала щиколотку й кістки погано зростаються.

Концерт мав розпочатися о пів на восьму вечора, але півгодини чекали на Миколу Баскова. Він запізнювався, бо пізно прилетів.

Кабальє виходила на сцену повільно, тримаючись за Баскова. Разом вони виконали романс "Очи черные". Кожен з учасників "Вечірнього кварталу" по черзі ставали навколішки перед Монсерат. Зеленський навіть поцілував їй ногу.

"Дзвонить мені Монсерат і говорить: "Мене в Україну запрошують на "95 квартал". Що це за передача така? Кажу: якщо погодитесь, приготуйтесь, буде багато жартів — не звертайте уваги. А вона відповідає: "О, я така весела, ще сама всіх веселитиму", - розказав Басков.

Після концерту Монсерат виходила, спираючись на ціпок у супроводі двох охоронців і помічниці. На мерседесі "S 500" вона попрямувала у готель відпочивати. Додому відлетіла сьогодні вранці.

На концерті також виступили Джамала, Настя Каменських і Потап та Йолка.

У залі був аншлаг. Серед присутніх - комуніст Петро Симоненко, голова ради Нацбанку України Петро Порошенко, "регіонал" Анатолій Кінах з дружиною та донькою, екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко з сім'єю.

"Партія Регіонів є в залі? Підніміть руки! Та руки, а не стільці", - жартував "95 квартал".

Фото: Наталія Чубенко/Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Зеленський поцілував ногу Монсерат Кабальє (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути