понеділок, 04 жовтня 2010 13:10

Зеленський назвав маячнею продаж "95 кварталу" Хорошковському

Зеленський назвав маячнею продаж "95 кварталу" Хорошковському

Володимир Зеленський спростував чутки щодо придбання "95 кварталу" главою СБУ Валерієм Хорошковським.

Про це шоу-мен заявив в інтервью газеті "Сегодня".

Володимир Зеленський досить емоційно відреагував на запитання про купівлю бренду "Студія Квартал 95".

"Так це маячня! Нас фізично не можуть купити. Бренд "Студія Квартал 95 "без наших осіб і авторів - повний нуль. А зв"язок між нами і власниками" Інтера "(канал пов"язують з главою СБУ Валерієм Хорошковським. - Авт.) дуже простий - ми придумали кілька проектів, такі як серіали "Свати", "Диво", зараз знімаються "Привиди", і головне - у нас була "Кохання у великому місті 2", - заявив Зеленський.

За його словами, в першу частину "Кохання у великому місті" частково інвестував холдинг Пінчука - телеканал ICTV, а після фільм повністю проінвестували москвичі.

Крім того, Володимир Зеленський підкреслив, що всі права "Вечірній квартал" належать "Студії Квартал 95".

"Всі права наші. До речі, тоді можна сказати, що нас і "1 +1 "купив. Спочатку всі права на " Вечірній квартал "належали цьому каналу, і зараз вони мають всі права на наші ранні програми. Потім ми перейшли на" Інтер", і всі права перейшли цьому каналу. І десь з 2008-го "Вечірній квартал "став належати лише "Студії Квартал 95 ". І тепер за договором з "Інтером "ми продаємо їм два покази і три повтори на кожен проект . А такі плітки і розмови навколо нас я пов"язую з конкуренцією", - сказав Зеленський.

Нагадаємо, що чутки про купівлю Хорошковським "Студії Квартал 95" з"явилися в середині вересня. Озвучувалися суми в 200 мільйонів доларів.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський назвав маячнею продаж "95 кварталу" Хорошковському». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути