Ексклюзиви
понеділок, 26 лютого 2018 09:28

Здорова сім'я: користь велосипедного спорту

Користь від катання на велосипеді складно переоцінити. Сприятливий вплив на опорно-руховий апарат та обмін речовин, зміцнення м'язів, підвищення витривалості і зниження ваги - це далеко не всі переваги, які можна отримати, крутячи педалі.

Напередодні весни фахівці мережі магазинів "Алло" відзначають підвищений попит на дорослі та дитячі велосипеди. Це говорить про те, що українці перейняли здорову звичку європейців - кататися на велосипедах. Яку користь вдасться отримати, почавши займатися велосипедним спортом?

Дешево й сердито

У наш час велосипед є найбільш економічним і екологічно чистим видом транспорту. Вартість велосипеда в десятки разів менша за вартість автомобіля, а утримання двоколісного "залізного коня" обходиться набагато дешевше, ніж утримання машини. Велосипедисти не стоять в заторах і швидко добираються на роботу, заряджаючись з самого ранку життєвою енергією.

Спортивні заняття для всієї сім'ї - запорука міцних відносин

Велоспорт - це відмінний сімейний вид спорту, який зміцнить не тільки м'язи тіла, а й відносини між батьками і дітьми. Дозвольте малюкові самостійно вибрати велосипед. Це хороший привід прищепити йому любов до спорту і здорового способу життя. Катання на велосипеді сприяє вдосконаленню фізичної форми і зміцненню організму, що росте. Фахівці стверджують, що велоспорт допомагає запобігти у малюків короткозорість і підвищує імунітет. Згідно зі статистичними даними, діти, які регулярно катаються на велосипеді, рідше хворіють на простудні захворювання.

Велоспорт - ключ до красивої фігури і довголіття

Проблема сучасного покоління - малорухливий спосіб життя, який призводить до проблем із зайвою вагою і розвитку різних захворювань. Регулярні тренування запобігають безліч проблем зі здоров'ям і дозволяють відчувати себе в тонусі. До того ж велоспорт приносить емоційне задоволення і покращує настрій.

  Катання на велосипеді сприяє вдосконаленню фізичної форми і зміцненню організму
Катання на велосипеді сприяє вдосконаленню фізичної форми і зміцненню організму

Зараз ви читаєте новину «Здорова сім'я: користь велосипедного спорту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути