Ексклюзиви
четвер, 02 жовтня 2008 09:36

Завуч школи, що обвалилася, наклала на себе руки

Класний керівник п"яти загиблих дітей під час обвалення школи в Оренбурзькій області минулої ночі покінчила життя самогубством, повідомила директор беляївської середньої школи Лариса Цеповод. За її словами, викладач повісилася.

Завуч з учбової роботи середньої школи в селищі Беляївка Оренбурзької області, яка була класним керівником 11 класу та п"ять учениць якої загинули під час обвалення будівлі, вранці в четвер була знайдена повішеною. Її тіло виявив чоловік загиблої. За словами директора, жінка пропрацювала в школі близько 15 років, повідомляє телеканал "Вести".

Під уламками стіни загинули п"ятеро дівчаток, ще троє учнів отримали важкі поранення. Виявилось, що фасад школи, побудований майже півстоліття тому, відтоді жодного разу не ремонтувалося, повідомляє телеканал "Вести".

Всю ніч на місце трагедії приходили люди. Обвалення будівлі єдиної на всю округу середньої школи і загибель п"ятьох учнів для села Беляївка стало великим і загальним горем.

До вечора стало відомо, що будівлю зруйнованої школи, швидше за все, знесуть. Місцевим жителям обласна влада обіцяла це раніше, але остаточне рішення ухвалено надто пізно.

У момент обвалення в будівлі школи знаходилися 342 учні та 33 викладачі. У зв"язку із загрозливим станом фасаду, поміченим будівельниками, було ухвалено рішення про евакуацію. Щоб не викликати паніку, школярам оголосили - уроки на сьогодні закінчені. Коли більшість учнів залишила будівлю, фасад обвалився.

Полит.ру

Зараз ви читаєте новину «Завуч школи, що обвалилася, наклала на себе руки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути