вівторок, 18 грудня 2007 13:12

Заворотнюк отримала премію ФСБ Росії

Заворотнюк отримала премію ФСБ Росії
Анастасія Заворотнюк отримала премію ФСБ Росії. Керівники ФСБ Росії вручили премії діячам культури та мистецтва за внесок у формування позитивного образу співробітника органів державної безпеки. Це вже друге за рахунком нагородження. Російська спецслужба минулого року вшановувала своїх перших переможців. Цього року розмір премій і сам приз не змінилися. Лауреатам вручили пам"ятні знаки з символікою ФСБ і грошові призи у розмірі 100 тисяч рублів за перше місце, 50 тисяч – за друге і 25 тисяч – за третє. Всього в шести номінаціях лауреатами премії ФСБ цього року стали 16 осіб. Режисер художнього фільму "Код Апокаліпсису" Вадим Шмельов удостоєний першої премії у номінації "Кіно й телефільми". Другій премії у номінації "Акторська робота" удостоєна Анастасія Заворотнюк за роль офіцера ФСБ у цьому фільмі.

Автор і виконавець Олександр Розенбаум став лауреатом премії в номінації "Музичне мистецтво". У номінації телевізійні і радіопрограми перша премія вручена Сергію Медведєву, авторові й ведучому документального фільму "Операція Агент.ру" з циклу "Луб"янка". Другу премію в цій номінації журі присудило Ігорю Прокопенку, ведучому документальної програми "Військова таємниця" телекомпанії РЕН ТБ. Рой Медведєв відмічений першою премією в номінації "Художня література і журналістика" за книгу "Андропов".

Першу премію також отримав загиблий актор Олександр Дедюшко – посмертно. Він удостоївся нагороди за особистий внесок у формування образу офіцера спецслужб у фільмах "Псевдонім "Албанець", "Сармат" і "Оперативний псевдонім". Newsland.

Зараз ви читаєте новину «Заворотнюк отримала премію ФСБ Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути