Ексклюзиви
четвер, 09 лютого 2012 22:37

Захисники тварин вимагають ув'язнити садиста, який виколював псам очі

Захисники тварин вимагають ув'язнити садиста, який виколював псам очі

13 лютого, у понеділок, у Житомирському районному суді в Києві судитимуть Олексія Ведулу, який вбив і скалічив сотні тварин. 19-річний студент київського вишу знімав свої звірства на камеру і розміщував відео в соцмережі "В контакті" на сторінці "догхантерів".

Шоковані користувачі мережі забили на сполох. Коли адміністрація сайту видалила їхню сторінку, живодери помстилися новими розправами над тваринами.

Зазвичай садист убивав тварин на трамвайних коліях і у ванній власної квартири. Коли його затримала міліція, детально показав і розповів про свої вчинки. Розповідав, що нібито мстився тваринам за дитячу травму, коли його вкусив собака. Правоохоронці вилучили в обвинуваченого колекцію відео, на якому зафіксовані знущання над собаками та кішками.

Захисники тварин готуються провести мітинг біля суду й створити Алею пам'яті жертв живодера: збирають фото вбитих тварин і лампадки. На це люди зібрали 700 гривень.

Також захисники тварин вимагають засудити садиста до максимального передбаченого законом терміну — п'яти років ув'язнення. Громадськість просить Міністерство внутрішніх справ розслідувати діяльність "догхантерів" і фашистського руху, який називає бездомних тварин "біологічним сміттям" і закликає з ними розправлятися.

Зараз ви читаєте новину «Захисники тварин вимагають ув'язнити садиста, який виколював псам очі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

38

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути