четвер, 15 липня 2010 14:15

За своє життя жінка змінює більше 100 зачісок

За своє життя жінка змінює більше 100 зачісок

Сучасна європейська жінка протягом життя 104 рази змінює свою зачіску. Такий висновок міститься в дослідженні проведеному службою соціальних досліджень Великої Британії.

Щороку середньостатистична мешканка Євросоюзу двічі змінює свою зачіску, фарбує волосся в різні кольори і їхні відтінки, роблячи нову стрижку, використовуючи різні способи укладання й завивки волосся, а також вплітаючи додаткові пасма. При цьому головною причиною такого частої зміни свого зовнішнього вигляду є бажання "створити новий і свіжий образ".

Серед спонукальних мотивів називається і бажання представниць прекрасної статі почати "життя з чистого аркуша" і необхідність добре виглядати на важливих подіях, зокрема, на днях народження або весіллях.

Соціологи також виявили, що сучасна жінка вважає зачіску головним і визначальним чинником свого зовнішнього вигляду. У результаті, пов'язані з нею зміни мають найбільший вплив як на оточуючих, так і на саму володарку нової зачіски.

Правда є і винятки. Так, дочка британської королеви Єлизавети II - принцеса Анна вже 40 років носить одну й ту ж зачіску і навіть не намагається внести до неї жодних, навіть невеликих, змін.

ИТАР-ТАСС

Зараз ви читаєте новину «За своє життя жінка змінює більше 100 зачісок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути