вівторок, 30 березня 2010 09:45

За перший випуск коміксу про Супермена заплатили $1,5 млн (ФОТО)

 

Книжка коміксів про пригоди знаменитого героя американської масової культури Супермена встановила черговий ціновий рекорд для подібного роду видань - учасник інтернет-аукціону виклав за неї 1,5 мільйона доларів.

Рекордна сума була заплачена за перший випуск коміксу про Супермена, який з"явився на книжкових прилавках США в червні 1938 року в серії Action Comics і коштував всього 10 центів.

На обкладинці пілотного номеру, який є заповітною мрією американських бібліофілів, зображений одягнений в традиційне синє трико і червоний плащ Супермен, який піднімає над головою зелений автомобіль.

В кінці лютого один з екземплярів цього випуску пішов з молотка за один мільйон доларів, але вже через декілька днів невідомий колекціонер заплатив за перший комікс про іншого, не менш відомого персонажа - Бетмена - на 75 тисяч більше.

Стівен Фішлер, власник сайту ComicConnect.com, на якому відбулася рекордна угода, відмовився назвати ім"я покупця, але зазначив, що він "є пристрасним любителем коміксів".

РИА "Новости"

Зараз ви читаєте новину «За перший випуск коміксу про Супермена заплатили $1,5 млн (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути