понеділок, 03 листопада 2008 14:30

Британський підліток назвав себе на честь персонажів коміксів

Британський підліток назвав себе на честь персонажів коміксів

Британський підліток поміняв своє колишнє ім"я на нове, таке, що складається з чотирнадцяти слів, рахуючи артиклі і сполучники.

Про це повідомляє газета TheDailyTelegraph.

Тепер колишнього Джорджа Гаррата звуть "Капітан Фантастік швидше, ніж Супермен, Людина-Павук, Бетмен, Росомаха, Халк і Флеш разом узяті" (CaptainFantasticFasterThanSupermanSpidermanBatmanWolverine TheHulkAndTheFlashCombined). Його нове ім"я, ймовірно, є найдовшим в світі.

19-річний Капітан Фантастік з міста Гластонбері стверджує, що хотів бути несхожим на інших. Він змінив ім"я за допомогою інтернет-сервісу всього за 10 фунтів стерлінгів. Повідомляється, що, не дивлячись на те, що сам підліток вважає своє нове ім"я "прикольним", його бабуся перестала з ним розмовляти.

Капітаном Фантастіком звали одного з героїв дитячої телепередачі "Не крутіть ручку настройки" ("Do Not Adjust Your Set"), яка йшла на британському телебаченні в 1960-і. Крім того, з Капітаном Фантастіком ототожнював себе популярний англійський співак Елтон Джон, який в 1975 році випустив тричі платиновий альбом "Captain Fantastic and the Brown Dirt Cowboy".

Зараз ви читаєте новину «Британський підліток назвав себе на честь персонажів коміксів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути