четвер, 25 вересня 2008 18:43

За один день чоловік був збитий машиною і поїздом

46-річний житель американського міста Боулдер (штат Колорадо) Роберт Еванс, що пересувався на велосипеді, двічі за один день був госпіталізований. Спочатку його збив автомобіль, а через шість годин Еванс попав під поїзд. Тепер неудачливому велосипедистові загрожує штраф.

Спочатку на одному з перехресть міста Еванса на велосипедиста зробив наїзд водій легкового автомобіля, що сховався з місця події. Через п"ять годин постраждалого з незначними пошкодженнями виписали з клініки, і через деякий час поліцейські виявили його разом з велосипедом під залізничним мостом - чоловік намагався пересікти його в недозволеному місці, і був збитий залізничним складом з вугіллям.

За словами представника місцевої поліції Сари Хантлі, тепер Евансу загрожує штраф за спробу переходу залізничних колій в недозволеному місці - там, де стався інцидент, прохід пішоходам заборонений, повідомляє РІА "Новости".
Зараз ви читаєте новину «За один день чоловік був збитий машиною і поїздом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути