четвер, 13 серпня 2009 14:42

За хтивого бабія Берлусконі взялась католицька церква

За хтивого бабія Берлусконі взялась католицька церква

Італійська католицька церква відчуває "незручність" і "розчарування" через подробиці приватного життя прем"єр-міністра Італії Сильвіо Берлусконі, повідомляє видання Італійської Єпископської конференції Аввеніре.

Це справді найрізкіша критика для консервативного лідера, чия коаліція покладається на підтримку католиків-виборців, пише видання. Берлусконі вважають бабієм, про що, зазначає газета, церква отримала сигнали.

"Чи готові люди зрозуміти застереження церкви?", - пише редактор видання Діно Боффо. - Мені здається, люди зрозуміли незручність, розчарування і біль, що причинила нам його така самовпевнена поведінка".

Скандал навколо 72-річного медіа-магната вибухнув 3 травня, коли його дружина Вероніка заявила про вимогу розлучення, звинувативши його у зв"язку з молоденькими жінками.

Увагу привернули стосунки Берлусконі із 18-річною моделлю Ноемі Летицією, якій він подарував намисто вартістю 6 тис. євро (8, 5 тис. дол) на день народження, а раніше жінки повідомляли про пропозиції грошей за відвідування екстравагантних вечірок.

42-річна Патриція Д"Аддаріо повідомила що спала із Берлусконі на вечірці і оприлюднила записи, які вони вели в Інтернеті. Берлусконі не заперечив стосунків із нею і цинічно підкреслив, що "не святий".

Поки іноземна преса критикує Берлусконі, італійські медіа, зокрема канал RAI і його власні телемережі, - більш поблажливі до італійського глави уряду. Проте це не стосується лівоспрямованої газети La Repubblica і схожої L"Espresso.

У інтерв"ю опублікованому у середу газетою Il Giornale, яка йому належить, Берлусконі виступив проти фотографів, які розмістили фото із дня народження його доньки на віллі в Сардинії цього тижня.

"Будь-ласка, я заслуговую, щоб мене залишили у спокої - досить порушувати право на особисте життя", - сказав він.

За повідомленнями італійських медіа, трьох фотографів заарештували.

Скандал тільки побічно пошкодив високим рейтингам Берлусконі. Дослідження в кінці минулого місяця показало, що його підтримка сповзла до 49%, тільки на 4% з травня, хоч Італія переживає найглибший економічний занепад від часів ІІ Світової війни.

За матеріалом: Telegraph

Зараз ви читаєте новину «За хтивого бабія Берлусконі взялась католицька церква». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути