пʼятниця, 24 липня 2009 19:21

Захисники Берлусконі звинувачують ЗМІ в підкупі повій

Захисники Берлусконі звинувачують ЗМІ в підкупі повій
Скандал, пов"язаний з любовними пригодами прем"єр-міністра Італії Сильвіо Берлусконі, отримав нове продовження. Деякі члени уряду заступилися за свого боса, звинувативши журналістів в тому, що вони заплатили повіям, щоб ті скомпрометували Берлусконі.

Міністр закордонних справ Італії намагається зупинити наступ, здійснений ЗМІ проти приватного життя Сильвіо Берлусконі, пише в п"ятницю газета Corriere della Sera. "Ми стурбовані тим, що якісь журналісти заплатили цим ескорт-герл", щоб "пред"явити помилкові сексуальні звинувачення" голові Ради міністрів", - заявив глава італійського зовнішньополітичного відомства Франко Фраттіні в інтерв"ю ВВС.

"Платити за помилкові звинувачення - аморальний незаконний акт", - вважає Фраттіні. Він також висловив упевненість, що жоден прокурор не стане призначати розслідування щодо прем"єра у зв"язку з цими "фальшивими" звинуваченнями, повідомляє InoPressa.ru.

Зараз ви читаєте новину «Захисники Берлусконі звинувачують ЗМІ в підкупі повій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути