Ексклюзиви
четвер, 23 липня 2009 16:11

"Навколо стільки красивих дівчат, а я не святий..." - Берлусконі

"Навколо стільки красивих дівчат, а я не святий..." - Берлусконі
Прем"єр-міністр Італії Сильвіо Берлусконі, який переслідується звинуваченнями у фривольних зв"язках з неповнолітніми дівчатами і повіями, перервав мовчання і спробував відбутися жартами від секс-скандалу. "Навколо стільки красивих і привабливих дівчат, а я не святий. Думаю, ви це розумієте", - заявив він в місті Брешиа на відкритті автостради. "Сподіваюся, журналісти це теж розуміють", - додав 72-річний прем"єр.

Таким чином глава італійського уряду вперше публічно прокоментував плітки про його стосунки з жінками після того, як у вівторок газета La Repubblica і тижневик L"Espresso опублікували аудіозаписи, зроблені повією ПатрицієюД"Аддаріо.

Д"Аддаріо стверджує, що глава уряду заплатив їй та іншим жінкам за участь у вечірці в римській резиденції прем"єра. Берлусконі не заперечує, що жінка була у нього в гостях, але додає, що не знав про її "найдавнішу професію".

Раніше адвокат Берлусконі спростував звинувачення, що з"явилися, і поставив під сумнів достовірність опублікованих аудіозаписів, назвавши їх "плодом уяви", пише The Independent.

В цілому на веб-сайтах видань були опубліковані три плівки: на одній італійський бізнесмен Джампаоло Тарантіні, який знаходиться під слідством за підозрою в корупції та сприянні проституції, пояснює Д"Аддаріо, що прем"єр віддає перевагу незахищеному сексу, на іншій чутно, як людина, чий голос схожий на Берлусконі, пропонує Д"Аддаріо прийняти разом душ, а потім почекати його у "великому ліжку", яке він називає "путінським". У нібито подальшій бесіді Берлусконі висловлює здивування, що Патриція втратила голос, "тому що ми не кричали". На думку Д"Аддаріо, дані записи доводять її сексуальний зв"язок з ним.

Тим часом прокурор Еміліо Марзано, головний прокурор міста Барі, який веде розслідування у справі Тарантіні про постачання кокаїну і повій на вечірки Берлусконі, дав зрозуміти, що у розпорядженні поліції знаходяться ще шість аудіозаписів; в той же час Марзано відкинув можливість того, що опубліковані плівки потрапили до рук преси від поліції.

Не дивлячись на скандали, що продовжуються, навколо його особистого життя, Берлусконі вважає себе культурною і елегантною людиною з хорошим смаком. Про це він сам сказав учасникам засідання керівництва партії "Народ Свободи", яке відбулося в середу в Римі. "У мій дім приходять не тільки субретки, але також глави держав і урядів", - наводить слова Берлусконі однопартійцям італійське інформагентство АНСА.

Кажучи про те, чому у учасників його вечірок в римському Палаці Граціолі (Palazzo Grazioli) не вилучали мобільні телефони, прем"єр сказав: "Ми залишали телефони всім, оскільки коли присутній я, не можуть статись неелегантні речі. Тому що я людина хорошого смаку, культури і елегантності".

Нагадаємо, журналісти зацікавилися особистим життям Берлусконі в травні цього року. Тоді Берлусконі побував на дні народження 18-річної моделі Ноемі Летиції, пішли чутки про їхній зв"язок, а дружина прем"єр-міністра подала на розлучення. Вона заявила, що не хоче залишатися з людиною, яка "приятелює з неповнолітніми". З"ясувалося, що Летиція бувала з Берлусконі на світських раутах ще в минулому році, а також гостила на його віллі на Сардинії.

Незабаром преса опублікувала зроблені на віллі знімки голого чоловіка і напіводягненої жінки, і стало відомо, що для доставки на віллу якоїсь знаменитості був задіяний офіційний літак прем"єра, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «"Навколо стільки красивих дівчат, а я не святий..." - Берлусконі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути