середа, 14 липня 2010 10:51

З квартири мертвого Владислава Галкіна винесли $130 тисяч - ЗМІ

З квартири мертвого Владислава Галкіна винесли $130 тисяч - ЗМІ

Батько відомого актора Владислава Галкіна, який помер в кінці лютого 2010 року, написав заяву в одне з відділень московської міліції про крадіжку з квартири його сина великої суми - 130 тисяч доларів, повідомляє Life News.

62-річний актор, режисер і продюсер Борис Галкін також вважає, що смерть сина і зникнення з його квартири грошей - ланки одного ланцюга.

Як повідомило виданню джерело в правоохоронних органах, Борис Галкін вважає, що у Владислава були "друзі", обізнані про велику суму, котру він зберігав удома, і смерть сина тісно пов'язана зі зникненням грошей.

За словами батька, незадовго до смерті Владислав зняв гроші у відділенні одного з московських банків неподалік від станції метро "Новокузнецька" і зберігав їх вдома. З них він, зокрема, збирався сплатити лікування матері.

Разом з ним за грошима ходив його друг Дмитро. Як зазначає видання, людина з таким ім'ям займалася ремонтом квартири Галкіна і належить з'ясувати, чи був це той самий Дмитро.

Борис Галкін також стверджує, що незабаром в квартирі сина з'явилися люди, імена яких досі з'ясувати не вдалося. Після смерті актора в його будинку знайшли коньяк і келихи, а також стакани з-під томатного соку. Батько Владислава стверджує, що, коли він заходив до сина, в будинку була тільки пляшка негазованої мінеральної води, а томатний сік актор ніколи не любив і не пив.

Джерело видання в органах не виключає, що хтось міг напоїти Владислава, забрати гроші і піти, не підозрюючи, що доза алкоголю для виснаженого організму актора смертельна.

Владислав Галкін був знайдений 27 лютого цього року мертвим в своїй квартирі на вулиці Садово-Самотечній в Москві, де проживав протягом останнього перед смертю місяця. За словами медиків, актор помер за декілька днів до цього.

Жодних ознак насильницької смерті у актора не було виявлено. За висновком експертів, причиною смерті, швидше за все, виявилась гостра серцева недостатність, що супроводжується гострим панкреатитом. Крім того, його смерть могло прискорити зловживання спиртним.

Владислав Галкін народився 25 грудня 1971 року в Ленінграді. Кінокар'єру розпочав в 9-річному віці з ролі Гекльберрі Фінна у фільмі "Пригоди Тома Соєра і Гекльберрі Фінна". Удостоєний звання заслуженого артиста Росії. Знявся в більш ніж 40 кінострічках, найбільш відомі з яких - "В серпні 44-го", "72 метри", "Майстер і Маргарита", "Диверсант", серіали "Далекобійники" і "Маросейка, 12".

Остання робота актора - багатосерійний художній фільм "Котовський", в якому Галкін зіграв головну роль.

Зараз ви читаєте новину «З квартири мертвого Владислава Галкіна винесли $130 тисяч - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути