вівторок, 02 березня 2010 10:09

Експерти назвали можливу причину смерті Владислава Галкіна

Експерти назвали можливу причину смерті Владислава Галкіна

Причиною смерті актора Владислава Галкіна, за попередніми даними експертів, стала зупинка серця на тлі зловживання алкоголем.

Експерти, які досліджували тіло 38-річного актора, припускають, що він отруївся алкоголем.

Поки неможливо точно сказати, чи йшлося про неякісне спиртне або ж була перевищена доза алкоголю. Офіційно причина смерті ще встановлюється. Результати аналізів будуть готові через місяць.

Нагадаємо, Владислав Галкін, відомий своїми ролями в серіалах "Далекобійники", "Спецназ" і "Майстер і Маргарита", помер на 39-му році життя. Його тіло було виявлене 27 лютого в квартирі, яку орендував актор на Садово-Спаській вулиці в Москві. За даними медиків, Галкін був мертвий вже протягом двох-трьох днів.

Коли вдалося розкрити двері в квартиру артиста, криміналісти знайшли сліди крові. Фахівці узяли речовину, виявлену в коридорі і на кухні, на аналіз, щоб точно встановити, що це таке. У коридорі пляма трохи більше - десь з дві долоні, на кухні просто краплі. Тіло актора знайшли в кімнаті, він лежав обличчям донизу на підлозі.

На кухні міліціонери виявили майже порожню 700-грамову пляшку з-під коньяку і два стакани. Один порожній, в другому - залишки томатного соку. Поряд з ними - невелика попільничка, заповнена недопалками. Тут же, на кухні, лежав мобільник актора, другий телефон - в кімнаті.

Прощання з Владиславом Галкіним, що мало відбутися у вівторок в лікарні імені Бурденко, відмінили, повідомив представник Союзу кінематографістів. Попрощатися з актором можна буде на Троєкуровському кладовище, де він буде похований, в 14:00 в залі прощань.

Дни.ру

Зараз ви читаєте новину «Експерти назвали можливу причину смерті Владислава Галкіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути