понеділок, 01 березня 2010 11:44

Галкіна поховають на другий день весни

Галкіна поховають на другий день весни

Заслуженого артиста Росії Владислава Галкіна, який помер на 39-му році життя, поховають на Троєкуровському кладовищі у вівторок 2 березня, повідомляє РИА Новости з посиланням на слова джерела в Союзі кінематографістів РФ.

До цього відбудеться церемонія прощання з актором в госпіталі імені Бурденко. Раніше повідомлялося, що прощання пройде в Будинку кіно.

Тіло Галкіна 27 лютого знайшли в його квартирі в центрі Москви. Рідні та близькі актора прийшли туди самі, оскільки він декілька днів не відповідав на дзвінки і не з"являвся на людях.

Як вважають лікарі, смерть наступила через зупинку серця. Місяцем раніше Галкін пройшов курс лікування від запалення підшлункової залози.

Близькі актора відзначають, що він важко переживав наслідки торішнього скандалу, коли його умовно засудили за напад на співробітника міліції.

Владислав Галкін відомий за ролями у фільмах "72 метри" і "Ворошиловський стрілок", а також в численних серіалах: "Спецназ", "Диверсант", "Далекобійники" тощо.

Останньою роботою Галкіна стала роль Григорія Котовського в серіалі "Котовський". У 2009 році акторові було присвоєно звання Заслуженого артиста Росії.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Галкіна поховають на другий день весни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути