четвер, 29 липня 2010 10:19

З фестивалем "Свірж" знову вийшла халепа

З фестивалем "Свірж" знову вийшла халепа

Організатори не встигають до запланованого терміну якісно підготувати фестиваль культур народів світу "Свірж", тому вирішили перенести його проведення на жовтень. Фестиваль мав відбутися з 30 липня по 1 серпня під Києвом.

"Незважаючи на те, що на цей рік була складена насичена музично-художня програма, продумане планування території, на якій проводиться фестиваль, узгоджені всі адміністративні питання, пов'язані з проведенням фестивалю, ми дійшли висновку, що не зможемо провести в заплановані терміни фестиваль культур народів світу "Свірж" на досить високому рівні, чого вимагає від нас концепція фестивалю", - заявляють організатори.

У зв'язку з цим оргкомітет ухвалив рішення про перенесення фестивалю на жовтень 2010 року. Не виключається, що "Свірж" пройде у зміненому форматі, що буде зумовлено іншими погодними умовами.

Про точний час і місце проведення буде повідомлено додатково.

Нагадаємо, в минулому році фестиваль "Свірж-2009" був зірваний вже через день після початку, оскільки в організаторів не вистачило грошей на оплату роботи техперсоналу і деяких музикантів. У цьому році, незважаючи на негативний досвід, організатори оголосили, що фестиваль "Свірж-2010" все-таки відбудеться, змінили місце проведення і оголосили його програму.

Ліга.

Зараз ви читаєте новину «З фестивалем "Свірж" знову вийшла халепа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути