вівторок, 21 липня 2009 14:15

В Україні відбудеться найбільший фестиваль в форматі World Music

В Україні відбудеться найбільший фестиваль в форматі World Music

31 липня - 2 серпня в селі Свірж під Львовом відбудеться найбільший фестиваль України в форматі World Music за участю світових і українських зірок. У програмі заявлені Сезарія Евора (Капе Верде), Ніно Катамадзе & "Insight" (Грузія), "Здоб ші Здуб" (Молдова), "Воплі Відоплясова", "Esthetic Education", Пелагея (Росія), "The Klezmatics" (США), "Cankisou" (Чехія), "Плач Єремії", "Пікардійська Терція", Енвер Ізмайлов і безліч інших груп і виконавців.

Як повідомляє сайт фестивалю, формат об"єднує традиційну музику народів світу і сучасну музику з національними елементами. Окрім більш ніж 60 концертів на трьох сценах, на відвідувачів очікують також літературні, танцювальні та ігрові майданчики, десятки майстер-класів і сотні метрів виставкових площ, кухні і театральне мистецтво народів багатьох країн світу.

Зокрема, на танцювальній сцені ранок планується починати з йоги, а продовжувати в ритмі танцю різних народів світу: афро-кубинські танці, афро-арабський фьюжн, індійський класичний танець, старовинні європейські танці, аргентинское танго, східні танці, сальса, бачата, ча-ча-ча, єврейські, ірландські та вірменські танці, український традиційний танок.

Квиток можна придбати і заздалегідь, і безпосередньо на вході на фестиваль. Вартість 3-денних квитків становить 250 грн. у фан-зоні, 1000 грн. - у VIP-зоні. Вартість одноденних квитків - 125 грн. у фан-зоні, 500 грн. - у VIP-зоні.

Фестиваль культур народів світу відбудеться в 40 км від Львова, в селі Свірж, фестивальна територія охоплює 35 гектарів. Організатори обіцяють гостям повний спектр послуг, включаючи наметове містечко, паркінг та всі супутні сервіси.

За матеріалом Ліга

Зараз ви читаєте новину «В Україні відбудеться найбільший фестиваль в форматі World Music». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути