Ексклюзиви
середа, 21 квітня 2010 14:26

Вуді Аллен знову зацікавився Карлою Бруні

Вуді Аллен знову зацікавився Карлою Бруні

Американський режисер Вуді Аллен змінив своє рішення і знову готовий знімати першу леді Франції Карлу Бруні-Саркозі в своєму новому фільмі, зйомки якого почнуться вже цією весни в Парижі.

Назва фільму, дата його виходу і роль, відведена дружині Ніколя Саркозі, будуть відома вже на цьому тижні. У свою чергу, головні ролі в "паризькій" картині Аллена зіграють француженка Маріон Котійяр, канадська актриса Рейчел Макадамс ("Дружина мандрівника в часі", "Шерлок Холмс") і американський комік Оуен Уілсон ("Старскі та Хатч", "Ніч в музеї").

Нагадаємо, що володар премії "Оскар" неодноразово говорив про свій намір "попрацювати з Карлою". У свою чергу, перша леді Франції, яка вже спробувала себе в ролі моделі та співачки, заздалегідь погодилася на пропозицію режисера і морально готувалася до зйомок.

Проте буквально 2 тижні тому Аллен вирішив відмовитися від співпраці з Бруні й віддати головну роль знаменитій актрисі Котійяр. Своє рішення автор "Матч-Пойнту" пояснив сильною зайнятістю першої леді.

"Карла Бруні не та жінка, яка заробляє собі на життя акторською професією. Вона перша леді", - пояснив Аллен.

За його словами, у разі "кризи або іншого важливого заходу" Бруні знехтує зйомками заради виконання своїх прямих обов"язків. Отже брати дружину президента на головну роль як мінімум ризиковано.

NEWSru.com

Зараз ви читаєте новину «Вуді Аллен знову зацікавився Карлою Бруні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути