Ексклюзиви
пʼятниця, 07 липня 2023 06:00

Все зміниться на краще – астрологиня приголомшила прогнозом на 7 липня

Все зміниться на краще – астрологиня приголомшила прогнозом на 7 липня
Відчуєте себе щасливими, сповненими сил і натхнення. Фото: pixabay.com

7 липня у ваше життя повертатимуться втрачені речі і люди, з якими давно не спілкуєтеся. Плани вдасться легко втілити у життя. Заробітки зростуть. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Це день доброчинності й милосердя, - говорить астрологиня. – Підтримуйте одне одного. Допомагайте нужденним. Будь-яку справу легше просуватимете гуртом. Не щаститиме егоїстам. Заздалегідь прораховані плани руйнуватимуться. Не поспішайте з висновками. Будьте готові до експромту. Можна цілком покладатися на свою інтуїцію. Все зміниться на краще. Життя Левів, Раків, Тельців і Терезів заграє новими барвами. Відчуєте себе щасливими, сповненими сил і натхнення. Відкладіть похід по крамницях. Не час оновлювати гардероб. Можна спробувати нову дієту. Результат вас приємно здивує. Приділіть більше уваги догляду за зубами. Запишіться на прийом до стоматолога".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Залишайтеся ініціативними. Переробите удвічі більше справ, ніж зазвичай. Не варто купувати нового одягу і взуття. Траплятимуться браковані речі. Відмовтеся від гострих соусів. Спровокуєте гастрит.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Гроші надійдуть вчасно. Частину заробітку доведеться віддати на сплату комунальних послуг і повернення боргів. Кохані віддалятимуться від вас. Не засмучуйтеся. Дозвольте їм час побути наодинці. Похід у ресторан чи романтична вечеря вдома посприяють зближенню.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Не дозволяйте стороннім втручатися у ваші особисті справи. Знайомство через шлюбне агентство розчарує. Говоріть більше добрих слів на адресу дорогих вам людей. Телефонуйте їм частіше. З початком інтимних стосунків варто зачекати. Розчаруєтеся у партнерові.

Рак (22 червня – 22 липня)

Не варто довго затримуватися на пляжі. Є небезпека отримати сонячні опіки. Більше часу проводьте у річці чи басейні. Посильте догляд за волоссям. Не варто його фарбувати. Використовуйте живильні маски та олійки.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Не дозволяйте іншим підганяти вас. Працюйте у темпі, до якого звикли. Тоді і результатом роботи будете задоволені.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Рівень заробітку залежатиме від того, як швидко знайдете спільну мову з колегами. Робота у команді буде найбільш продуктивною. Не відкладайте усе на вихідні. Завершуйте справи, які розпочали на початку місяця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кому та що готує найприбутковіший тиждень літа – гороскоп на 3-9 липня

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Друзі знайомитимуть вас із цікавими людьми. Але розраховувати на щось більше не варто. Побаченням залишитеся розчаровані.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Дякуйте колегам і друзям за пораду і підтримку, але робіть так, як вирішили самі. Ніхто не знає краще вас, що саме вам потрібно зараз. У вас закохуватимуться. Прийміть запрошення на побачення.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Цінуйте кожну копійку. Заощадженнями зумієте мудро розпорядитися у вересні. Це вдалий час для придбання нерухомості.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Вас провокуватимуть до відвертих розмов. Не ведіться, бо розбазікаєте чужі таємниці. Придумайте нові підходи до виховання малечі. Вони вередуватимуть і випробовуватимуть ваше терпіння.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Збирайте урожай і накопичуйте заощадження. Це час вдалих покупок і зустрічей. Не опустіть нагоди розпочати нові стосунки.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Легко досягатимете своїх цілей. Зможете переконати кого завгодно. Використовуйте цей дар, аби стати успішними у торгівлі та переговорах. Легко буде кинути палити і побороти ігроманію.

Липень – місяць побачень і суперуспішних знайомств. Друзі намагатимуться звести вас з кимось. Не пручайтеся. Це буде гідна та цікава кандидатура. Астрологиня розповіла, кому середина літа подарує справжнє кохання.

Зараз ви читаєте новину «Все зміниться на краще – астрологиня приголомшила прогнозом на 7 липня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути