Ексклюзиви
середа, 13 серпня 2008 11:58

Володимир Кличко став футболістом і заговорив не своїм голосом (ФОТО)
8

Завтра, 14 серпня, у кінотеатрах країни відбудеться прем"єра німецького фільму "Красунчик", в якому епізодичну роль зіграв український боксер Володимир Кличко.


"Красунчик" - лірична комедія на сучасний лад виробництва Німеччини 2007 р. Не варто іти на фільм з дітьми - у фільмі досить багато лайки, вистачає і відвертих сцен. Головного героя на ім"я Лудо грає відомий німецький актор Тіль Швайгер, відомий українському глядачеві за фільмами "Достукатися до небес", "Прекрасна четвірка". Він також виступив режисером картини. Т. Швайгера у народі називають німецьким Бредом Пітом.

За сюжетом Лудо - скандальний журналіст світської хроніки. Він неодружений, і дівчата йому потрібні на одну ніч. Якщо коханка міністра вагітна, Лудо обов"язково дізнається про це, напише розгромну статтю, а його фотокореспондент обов"язково зробить викривальні світлини. Редактор Лудо завжди усім незадоволений, його головна мета - не працювати для читачів, а кричати на підлеглих, щоб на смугах видання з"являлися сенсації. Але Лудо і самому подобається писати про скандали.

Головний герой взнає, що знаменитий футболіст Віталій Кличко - так називає сестра журналіста героя В. Кличка - під час вечері в одному із ресторанів має намір зробити пропозицію своїй обраниці. Кохану В. Кличка зіграла німецька телеведуча. Лудо поспішає до ресторану, куди пресу не пускають. Вони разом із фотографом вилазять на скляний дах закладу через сусідній спа-салон. Для маскування на героях із одягу - тільки халати. "Футболіст" Кличко перед гостями розказує, як він зустрівся з коханою... І якраз у той момент, коли його герой має намір вимовити "Виходь за мене заміж", дах ресторану провалюється під вагою невдалих "папараці". На торт, що стоїть на столі. В. Кличка та його нареченої, падає Лудо, демонструючи всім оголену п"яту точку.

Герой Кличка подає до суду на набридливого журналіста. Лудо отримує 8 років умовно та 300 годин громадських робіт. А працювати йому доведеться у дитячому садочку, де головним вихователем є Анна - дівчина, яку Лудо ображав та кривдив у дитинстві.

Анна пам"ятає усі образи і прагне помститися. Але згодом, завдяки впливу дітей та Анни, Лудо починає змінюватися. Хоча на шляху до "хепі-енду" парубок затягне у ліжко ще не одну жінку, навіть матір дівчинки із дитячого садка. Але щасливий кінець буде. І саме Анна стане для Лудо тією єдиною.

На прем"єру картини "Красунчик" у Німеччині, окрім акторів, які грали головних героїв, прийшли і Володимир Кличко із братом Віталієм. Славетні боксери не скупилися на автографи усім, хто прийшов на прем"єру фільму.

Біля кінотеатру, де проходила прем"єра картини "Красунчик", поставили велику іграшку - "чи то зайця без вух, чи то тюленя", яка фігурує у фільмі. Боксери не оминули сфотографуватися та подуріти біля неї.

Показово, що в українському перекладі фільму "Красунчик" В. Кличко говорить не своїм голосом - його дублював професійний актор. Кажуть, боксер не зміг озвучити себе в українському варіанті, тому що був зайнятий підготовкою до бою із Тоні Томпсоном.

Нагадаємо, що подивитися фільм "Красунчик" можна із 14 серпня у кінотеатрах країни, повідомляє ЛIГАБiзнесIнформ

Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко став футболістом і заговорив не своїм голосом (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути