четвер, 15 березня 2012 15:51

У Львові обрали найкрасивішу дівчину
22

Фото: Фото: Павло Паламарчук

14 березня у Львові обирали "Міс Львова — 2012". Захід проходив у стінах національного театру опери та балету ім. Соломії Крушельницької. Всього за почесний титул після відбору журі боролося 14 дівчат.

На початку конкурсу вони вийшли в блакитно-жовтих з одного боку і біло-червоних з іншого сукнях. Виводили дівчат футболісти зі школи "Карпат".

"Цьогорічний конкурс проходить під гаслом Євро-2012, - розповіла член журі і директор конкурсу Валерія Некифорець. - Ця подія дуже важлива не тільки для Львова, а й для всієї України. Тому ми просто не могли оминути її".

Перед глядачами дівчата поставали у вбранні вболівальниць, в купальниках та білих сукнях. У перерві між виходами конкурсанток публіку розважали гурт НеАнгели, Маша Собко, Кіше, Ляна Новак, Олександр Божик, Аріна Домскі.

У останній етап відбору пройшло сім дівчат. Ведучі конкурсу перевірили їх інтелектуальні здібності. Зокрема, запитували, які міста України прийматимуть Євро-2012, які держави прийматимуть цьогорічний футбольний чемпіонат, в яку країну дівчата хотіли б поїхати. В результаті перемогу здобула учасниця під №3 Богдана Примак. Також за свою соціальну діяльність вона отримала титул Міс Добре серце.

"На перемогу навіть не сподівалася, - сказала Богдана Примак. - Участь в конкурсі вирішила взяти випадково. Прочитала в туалеті одного кафе оголошення про конкурс і вирішила спробувати свої сили".

Зараз ви читаєте новину «У Львові обрали найкрасивішу дівчину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути