пʼятниця, 09 березня 2012 10:32

Чоловіки подарували жінкам України велетенську листівку, зроблену власноруч
7

8 березня 2012 року на майдані Незалежності вирувала справжня творча атмосфера – кияни та гості столиці майстрували велетенську листівку, аби привітати жінок усієї країни зі святом ніжності та весни. Організатором акції виступила Всеукраїнська молодіжна громадська організація "Молоді регіони".

На головній площі країни біля скульптури Архангела Михаїла молоді люди встановили дві заготовки майбутньої листівки по 5 метрів кожна, а згодом пропонували усім охочим зробити свій внесок та долучитися до створення оригінального подарунку жіночій половині населення країни.

У результаті за 1 годину повністю заповнилась площа листівки. Чоловіки з радістю залишали свої малюнки, теплі побажання, ніжні вірші та підписи. І ще охочіше перейшли до заповнення листівки з іншої сторони, вважаючи, що для жінок України добрих привітань на одній стороні замало.

Та молодь не зупинилася на створенні однієї листівки. Усі охочі брали участь у різноманітних конкурсах. Наприклад, складали пазли краси. Неподалік від головної листівки були розташовані картини з зображенням відомих красунь. Але картини були розрізані на окремі частини, які потрібно було скласти докупи, аби красуня посміхалася. На вправних гравців чекали приємні подарунки.

Чоловіки також мали змогу зробити власними руками невеличкий подарунок для дами свого серця, мами, доньки, подруги, взявши участь у майстер-класі зі створення чарівних речей hand-made. Особливо ця розвага сподобалась молоді.

"Сьогодні ми вирішили зробити щось незвичне для жінок усієї країни. Особисто я та усі, хто сьогодні творили разом з нами, бажають жінкам натхнення, усмішок та справжнього щастя. Ми готові щодня дарувати вам свою любов. А сьогодні прийміть нашу листівки та безліч інших речей, зроблених власноруч завдяки тому, що ви нас надихаєте", - поділився своїми враженнями організатор акції, активіст ВМГО „Молоді регіони" Андрій Кучер.

За детальнішою інформацією про майбутні акції звертайтесь за телефоном 0661310896.

Зараз ви читаєте новину «Чоловіки подарували жінкам України велетенську листівку, зроблену власноруч ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути