четвер, 17 липня 2008 17:07

Власників 11 ресторанів McDonalds оштрафували на мільйон доларів

Двох виконавчих директорів і одного корпоративного власника 11 ресторанів швидкого харчування мережі McDonalds в Неваді оштрафували на 1 мільйон доларів за прийом на роботу нелегальних мігрантів. Слідство встановило, що компанія працевлаштовувала приїжджих за підробленими документами, повідомляє Fox News.

Під час розслідування з"ясувалося, що компанія Mack Associates, що володіє франшизою Mcdonalds на території Невади, винаймала нелегалів, які на папері числилися за документами і номерами соціального страхування, що належать іншим людям. Представники корпорації визнали свою провину і погодилися заплатити штраф.

Влада звернула увагу на Mack Associates після того, як імміграційна служба США заарештувала 56 працівників закусочних McDonalds, які не мали дозволу на перебування в країні. Більше половини затриманих вже повернені на батьківщину, останнім дозволили залишитися в США до закінчення судового розгляду, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Власників 11 ресторанів McDonalds оштрафували на мільйон доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути