Ексклюзиви
пʼятниця, 23 липня 2010 09:11

Вівчарка узяла на вигодовування амурських тигренят (ФОТО)

Дитинчатам амурського тигра, які народилися в зоопарку міста Саньменься в центральній китайській провінції Хенань, підшукали прийомну мати. Узяти шефство над тигренятами довелося вівчарці, основним обов'язком якої стало годування новонароджених своїм молоком.

Необхідність в пошуку прийомної матері для тигренят виникла незабаром після їхнього народження. Справа у тому, що їхня мати, трирічна самка амурського тигра на кличку Ху Ню, відмовилася годувати дитинчат. Щоб не дати тигренятам загинути без материнського молока, керівництво зоопарку підшукало їм годуючу вівчарку.

Подібна історія нещодавно трапилась і в іншому китайському зоопарку, в місті Тайюань в провінції Шансі. Там в другій половині червня народилися четверо білих тигренят. Мати також відмовилася годувати дитинчат, і для них була знайдена собака, яка узяла на себе роль годувальниці.

Амурський тигр - один з найрідкісніших підвидів тигра. На території Китаю в дикій природі живе близько десяти відсотків від загальної кількості всіх амурських тигрів, тобто не більше 60 особин. У зоопарках світу проживають близько 500 особин цих тварин.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Вівчарка узяла на вигодовування амурських тигренят (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути