середа, 23 грудня 2009 11:25

Вітчим о 4 ранку розбудив пасинка, щоб забити до смерті за погані оцінки

Вітчим о 4 ранку розбудив пасинка, щоб забити до смерті за погані оцінки

У місті Костянтинівка Донецької області співробітники міліції затримали 30-річного безробітного місцевого жителя, який у своєму будинку під час сварки заподіяв смертельні тілесні ушкодження своєму 12-річному пасинку.

Розбудивши пасинка о 4 ранку, вітчим почав методично бити його гумовим шлангом, лаючи за те, що школяр вирвав із щоденника сторінки з поганими оцінками. Бив по всьому тілу, раз у раз перериваючись на відпочинок. Понад півгодини мати намагалася вирвати сина з рук озвірілого чоловіка, але він вгомонився лише після того, як дитина перестала дихати.

"Побачене в голові не вкладається, на тілі хлопчика живого місця немає, - сказав прокурор Костянтинівки Вадим Лушер. - До того ж видно сліди старих побоїв. Сім"я не вважалася неблагополучною, виникають питання до контролюючих органів - чому не встежили? "

Як виявилося, чоловік і раніше бив дружину з пасинком, під час одного із скандалів розбив телевізор. Але про реальний стан справ не здогадувалися навіть у школі.

До речі, хлопчик вчився досить добре, встигав з гуманітарних предметів і трохи відставав з математики. До того ж школу було закрито на карантин ще 10 грудня, тому незрозуміло, з чого це раптом вітчим рано вранці вирішив поцікавитися щоденником семикласника.

За фактом вбивства порушено кримінальну справу, підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років. Завзятого "вихователя" відправлено до СІЗО.

За матеріалом Сегодня
Зараз ви читаєте новину «Вітчим о 4 ранку розбудив пасинка, щоб забити до смерті за погані оцінки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути