Ексклюзиви
понеділок, 21 грудня 2009 16:44

Дзюдоїст Сотников вистрелив хлопцю у висок за відмову випити

Дзюдоїст Сотников вистрелив хлопцю у висок за відмову випити

Міліція повідомила, що чемпіон України з дзюдо Євген Сотников застрелив 18-річного хлопця в Запоріжжі за те, що той відмовився з ним випити.

Таку версію вбивства, скоєного 19 грудня у кафе на території Заводського району Запоріжжя, озвучив сьогодні на прес-конференції начальник Главку МВС в Запорізькій області Віктор Ольховський.

"У кафе сидів Сотников зі своєю компанією, за сусіднім столиком сиділа інша компанія, в якій був 18-річний хлопець. Спочатку Сотников смикнув 16-річного хлопця, щоб той з ним випив ... Хлопець відповів, що не п"є. Його, напевно, ангел вберіг - пістолет Сотникова дав осічку. А коли інший, 18-річний хлопець теж відмовився з ним випити, Сотников приставив пістолет до його скроні й вистрілив. Хлопець загинув на місці ", - розповів Ольховський, відзначивши, що дозволу на зброю Сотников не мав.

За фактом навмисного вбивства порушено кримінальну справу. Ведеться слідство.

Як повідомлялося, 19 грудня ввечері в кафе Діана в Заводському районі Запоріжжя був знайдений мертвим 18-річний хлопець, причиною смерті якого стало кульове поранення в голову. У Главку МВС в Запорізькій області підтвердили, що злочин скоїв відомий український спортсмен Сотников.


Євген Сотников народився 20 листопада 1980 року в Запоріжжі. Закінчив Запорізький державний університет. Заслужений майстер спорту. Виступаючи у ваговій категорії понад 100 кг, завоював 3-місце на чемпіонаті світу в 2003 році.

Напередодні Олімпіади-2004 року був дискваліфікований. Бронзовий призер чемпіонату Європи 2008 року.

УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Дзюдоїст Сотников вистрелив хлопцю у висок за відмову випити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути