четвер, 30 липня 2009 21:10

Виробник автобусів "Богдан" спростовує інформацію МНС

Виробник автобусів "Богдан" спростовує інформацію МНС

Корпорація "Богдан" звертається до Міністерства України з питань надзвичайних ситуацій і у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи з проханням спростувати поширену напередодні інформацію про те, що в Сімферополі згорів автобус "Богдан".

Про це повідомили в прес-службі корпорації.

У повідомленні наголошується, що на фотографіях, розповсюджених прес-службою Головного управління МНС України в АР Крим, видно, що згорілий автобус – виробництва іншої компанії.

Крім того, корпорація постійно підтримує зв`язок з перевізниками, які також не підтвердили інформацію про загорання автобуса "Богдан".

"Розповсюдження офіційним джерелом неправдивої інформації завдає шкоди іміджу і діловій репутації компанії. У разі неспростування інформації корпорація залишає за собою право звернутися до суду", – наголошується в повідомленні.

Також у повідомленні відзначається, що співробітники МНС на власному досвіді переконуються в якості й надійності техніки "Богдан". Виконувати нелегку роботу підрозділам МНС допомагають рятувальні автобуси, пересувні лабораторії й інші транспортні засоби виробництва корпорації "Богдан".

Як повідомлялося, 29 липня ц.р., за даними прес-служби Головного управління Міністерства України з питань надзвичайних ситуацій у Криму, в Сімферополі горів маршрутний автобус "Богдан", пасажири і водій не постраждали. У салоні автобуса, який прямував з Центрального ринку в бік проспекту Свободи, перебували більш як 20 пасажирів.

Водій спробував погасити полум`я, що розгоралося, за допомогою вогнегасника. В результаті пожежі постраждав ще один автомобіль, припаркований на узбіччі.

За матеріалом УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Виробник автобусів "Богдан" спростовує інформацію МНС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути