четвер, 26 вересня 2013 18:38

Віктор Ющенко розповів про розлучення доньки та пошуки нареченої для сина

Автор: фото:korrespondent.net
 

Нещодавно в інтерв'ю кореспондентам ТСН Особливе на 1+1, колишній президент України Віктор Ющенко розповів подробиці особистого життя своїх дітей.

"У Андрійка у сім'ї трапилася історія не приємна, він боляче це пережив. Занадто чистий і довірливий, я був поряд, бо я думаю, що йому було б боляче". - каже Віктор Ющенко про розлучення сина Андрія з Лізою Єфросиніною.

Віктор Ющенко розповів, як зустрів невістку, коли вона тільки прийшла у родину.

"Коли він привів Лізу, я її на город, на часник, на посадку, якось хотілось в родину, щоб вона не відчувала себе сиротинкою, віддаленою від того, втягувати у ті справи, якими займається родина. Як батько, я все робив. Кого мої діти приводять, це діти мої і шану демонстрував і повагу, як і зараз". - каже Віктор Ющенко.

Після трирічного шлюбу Андрія з Лізою у них залишилась донька, Варвара, на жаль, Віктор Ющенко розповідає, що бачиться з внучкою лише раз на чотири місяці. За словами колишнього президента України, інша сторона не охоче погоджується на частіші побачення.

Та Віктор Ющенко вже шукає нову дружину сину Андрію.

"У мене є два варіанти, кандидаток, але не знаєш з якого боку підкотитися. Така делікатна справа, що, якщо дуже нав'яжеш, то зворотно може відступить людна, але працюємо". - каже Віктор Ющенко.

У сердечній справі допомагає донька Віталіна, яка розповідає батькові, що коїться в особистому житті Андрія.

"У мене джерело, яке мене повністю тримає у курсі, які там біля Андрійка леді, це Віталіна і вона мені по секрету все здає, так що я в курсі. Мені подобається, Андрійко серйозно до цього відноситься, він не гулящий хлопець". - Розповів люблячий батько Віктор Ющенко.

І хоча Віталіна переймається братовим особистим життя, Віктор Ющенко розповідає, що і вона зазнала поразки у шлюбі. Семирічний шлюб Віталіни Ющенко з Олексієм Хохльовим, розпався.

"Слово за Ліночкою, хай вона. Я все підтримаю, що вона зробить. Для мені це не грім серед ясного неба. Мені завжди прикро, що воно так". - каже Віктор Ющенко про шлюб доньки.

Зараз ви читаєте новину «Віктор Ющенко розповів про розлучення доньки та пошуки нареченої для сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

106

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути