Ексклюзиви
четвер, 01 жовтня 2009 16:46

Віктор Пелєвін випустить у жовтні новий роман

Віктор Пелєвін випустить у жовтні новий роман

Російський письменник Віктор Пелєвін випускає новий роман - очікується, що книга з"явиться у продажу протягом місяця. Про це 1 жовтня з посиланням на Сайт творчості Пелєвіна.

Точна дата виходу твору не називається, проте відомо, що на прилавки московського книжкового магазину "Бібліо-глобус" роман, який отримав назву "t", потрапить 20 жовтня.

Роман "t", який стане для Пелєвіна першим з 2006 року, вийде у видавництві "Ексмо" загальним тиражем 150 тисяч 100 екземплярів.

Ніяких подробиць про новий твір письменника поки немає. На сайті Ozon.ru, де на книгу можна оформити попереднє замовлення, представлена наступна анотація: "Майстер бойових мистецтв граф Т. пробирається в Оптину Пустош. На шляху йому зустрічається каббалістичний демон Аріель, який стверджує, що створив світ і самого графа Т. І це дуже схоже на правду...".

Попередня книга Пелевіна - збірка "П5", що складається з п"яти незв"язаних між собою творів, - вийшла на початку жовтня 2008 року. "Empire "V"", останній повноцінний роман письменника, вийшов у 2006 році.

Openspace

Зараз ви читаєте новину «Віктор Пелєвін випустить у жовтні новий роман». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути