середа, 30 липня 2008 10:11

Викладачка вузу спалила себе живцем через кохання (ФОТО)

У Москві 54-річна викладачка вузу покінчила життя самогубством після того, як її кинув чоловік, з яким вона прожила 24 роки. Щоб піти на той світ, жінка облила себе бензином і підпалила. Від пожежі, що почалася, прогримів сильний вибух, який перетворив практично на руїни квартиру жінки.

Шокуюче самогубство сталося у восьмиповерховому будинку на вулиці Будівельників. Світлана Голуб не змогла пережити розставання з улюбленим чоловіком і сином, які з"їхали від неї рік тому. Жінка облилася бензином у ванній кімнаті, а потім підпалила себе.

Тіло Світлани було виявлене у ванній прибулими по виклику співробітниками МНС. Як пише "Твой день", один з сусідів пригадав, що за три дні до суїциду Світлана Борисівна питала, чи немає у кого бензину.

За версією слідства, Світлана ретельно продумала самогубство. Вона закрила всі вікна в квартирі, облила себе бензином, а потім засунула собі в рот кляп, щоб не кричати від болю. Після цього жінка підпалила себе.

Через вибух, що послідував услід за пожежею, вибите скло в довколишніх квартирах, порушені конструкції балкона квартири.

У своїй передсмертній записці Світлана Борисівна написала, що просить вибачення у всіх рідних і близьких їй людей. Крім того, вона закликає їх зрозуміти її, що рішення було ухвалене свідомо і вплинути на нього ніхто б не зміг. Проживши в шлюбі 24 роки, Голуб не уявляла своє подальше життя без свого чоловіка і дитини. Чоловік Світлани Борисівни разом з 16-річним сином з"їхали від неї на іншу квартиру рік тому. Недавно чоловік повідомив її, що починає шлюборозлучний процес. 26 серпня суд повинен був розлучити подружжя.

Зараз ви читаєте новину «Викладачка вузу спалила себе живцем через кохання (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути