субота, 08 вересня 2012 16:55

Відомий радянський актор Олександр Белявський наклав на себе руки

Відомий радянський актор Олександр Белявський наклав на себе руки
Олександр Белявський вистрибнув з вікна. Фото: itar-tass.com

У центрі Москви, в Великому Тішинському провулку наклав на себе руки 80-річний народний артист Росії Олександр Белявський.

Як повідомило "Інтерфаксу" джерело в правоохоронних органах, подія трапилася вдень в суботу. Белявський вистрибнув з вікна сходового майданчика свого будинку з п'ятого поверху. В результаті удару об землю актор загинув на місці. Департамент охорони здоров'я Москви також підтвердив загибель артиста.

"Актор викинувся з третього поверху з вікна своєї квартири в суботу в 13:15 (12.15 за київським часом). В 13:27 на місце події прибула бригада швидкої допомоги, проте медики лише констатували травми, не сумісні з життям", - сказали в департаменті.

Також інформацію про смерть Белявського підтвердили і в Союзі кінематографістів Росії з посиланням на близького друга артиста.

"Олександр Белявський хворів давно, і йому ставало все гірше і гірше, останнім часом він вже не міг працювати", - сказала директор Гільдії кіноакторів Союзу кінематографістів Валерія Гущина.

У свою чергу джерело, знайоме з ситуацією, розповіло агентству, що 80-річний Белявський не так давно переніс ще один інсульт.

"Очевидно, у нього відбулися порушення мозкової діяльності, і він вже погано себе контролював", - сказало джерело.

Слідчий комітет почав дослідчу перевірку за фактом смерті відомого актора Олександра Белявського. У СК уточнили, що артист жив на третьому поверсі, однак випав з вікна, розташованого на сходовій клітці, яка знаходиться на п'ятому поверсі.

Белявський отримав широку популярність завдяки своїм кінороботам, зокрема, він виконав роль кримінального авторитета Фокса в знаменитому радянському серіалі "Місце зустрічі змінити не можна", грав у картині "Іронія долі, або з легким паром".

Белявський був першим ведучим популярного в 60-70-і рр.. телевізійного шоу "Кабачок 13 стільців", також брав участь у телепрограмі "Білий папуга".

Зараз ви читаєте новину «Відомий радянський актор Олександр Белявський наклав на себе руки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

49

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути