вівторок, 04 вересня 2012 10:13

Майкл Кларк Дункан із "Зеленої милі" помер після інфаркту

Американський актор Майкл Кларк Дункан, найбільш відомий за роллю Джона Коффі у фільмі "Зелена миля", помер в понеділок вранці в лікарні Лос-Анджелеса.

54-річний актор був госпіталізований 13 липня після інфаркту і раптової зупинки серця. Його подруга Омароза Меніголт терміново викликала "911" і провела реанімаційні заходи до приїзду лікарів, чим продовжила його життя ще на півтора місяці. Однак від наслідків серцевого нападу актор так і не зміг оговтатися.

За відомостями видання TMZ, Омароза постійно перебувала разом з актором в палаті. Напередодні вона вийшла ненадовго, а коли повернулася, її коханий був уже мертвий.

Дункан народився в 1957 році в Чикаго (штат Іллінойс). Сім'я жила бідно, і він змушений був залишити навчання в університеті, щоб заробляти. Завдяки зовнішнім даним (його зріст становив 196 см, а вага перевищувала 130 кг) він почав працювати викидайлом в клубах Чикаго. Дункан також служив охоронцем у таких зірок, як Вілл Сміт, Мартін Лоуренс і Джеймі Фокс.

Перша значна роль Майкла Дункана була в фантастичному бойовику 1998 року "Армагеддон". Під час зйомок він познайомився з Брюсом Віллісом, який згодом допоміг йому отримати роль Джона Коффі в "Зеленій милі" з Томом Хенксом, за яку Дункан був номінований як кращий актор другого плану на "Оскар" і "Золотий глобус".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Богдана Ступку поховали біля Вороніна і Лобановського

Дункан також знімався в картинах "Дев'ять ярдів", "Планета мавп", "Цар скорпіонів", озвучував мультфільми "Братик ведмедик", "Кунг-Фу Панда" і кілька комп'ютерних ігор.

Зараз ви читаєте новину «Майкл Кларк Дункан із "Зеленої милі" помер після інфаркту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути