пʼятниця, 31 серпня 2012 12:04

Син Сталлоне помер від серцевого нападу

Син Сталлоне помер від серцевого нападу
Медики повідомили результати досліджень Фото: edaua.net

Стала відома причина смерті сина голлівудського актора Сильвестра Сталлоне Сейджа. 36-річний чоловік помер від серцевого нападу, а не від передозування наркотиків, як передбачалося раніше.

Незважаючи на те що смерть сина зірки фільмів "Роккі" і "Нестримні" Сильвестра Сталлоне Сейджа настала ще в середині липня, про причини несподіваної смерті не повідомлялося до недавнього часу. Сам голлівудський актор також вважав за краще не коментувати трагедію, що сталася в його родині. А деякі репортери припускали, що всьому виною передозування наркотиків, тому що слідство повідомляло про якісь речовини, знайдені на місці загибелі Сейджа.

І ось нарешті з'явився звіт медиків, які повідомили результати досліджень. Згідно з документом, Сейдж Сталлоне помер від серцевого нападу. Це повідомив лейтенант Фред Коррал, коронер, який розслідував причини смерті.

Сім'я Сталлоне була сповіщена про результати розтину, повний звіт буде оприлюднений на наступному тижні, зазначив Коррал.

Нагадаємо, тіло 36-річного кінорежисера і актора Сейджа Сталлоне було знайдено 13 липня в його квартирі в Студіо-Сіті, недалеко від Голлівуду. На тілі молодого чоловіка не виявлено ознак насильницької смерті або травм. Не було й передсмертної записки. Причини смерті тоді були не встановлені. В якості версій розглядалися передозування, серцевий напад, а також вбивство в ході пограбування. "У квартирі знайдені коробочки з ліками, але неясно, які в них були препарати і чи могли вони мати відношення до смерті Сейджа Сталлоне", - сказав помічник головного коронера округу Лос-Анджелес Ед Вінтер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Після смерті сина у Сильвестра Сталлоне померла сестра

Розтин тіла Сейджа Сталлоне зробили 15 липня, проте результати його розголошувати відмовилися. Незабаром навколо смерті первістка знаменитості розгорівся скандал. Сім'я двоюрідної сестри Сильвестра Сталлоне офіційно розірвала з ним усі стосунки. "Він наплював на власного сина! Ніхто, крім членів нашої родини, не бачив і не знав, як Сейдж сумував по батьківській любові і турботі", - заявив двоюрідний брат померлого Сталлоне-молодшого Едд Філіті. Однак незабаром він публічно вибачився за свої різкі слова і повідомив, що в серцях наговорив неправду.

Зараз ви читаєте новину «Син Сталлоне помер від серцевого нападу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути