понеділок, 06 серпня 2012 18:12

Сильвестр Сталлоне через місяць після смерті сина відправився на відпочинок

З того дня, як помер старший син Сильвестра Сталлоне, пройшло трохи менше місяця. Розбитий горем батько покійного Сейджа разом з дружиною, доньками та друзями вирушив відпочивати на Середземне море.

Папараці вдалося зняти Сильвестра Сталлоне з сім'єю та друзями, коли яхта, на якій вони відпочивали, встала на рейді біля містечка Камольї в Італії. У той день там відзначали щорічне свято Діви морської, що й зацікавило зоряних відпочиваючих. Однак веселим не виглядав ніхто.

Нагадаємо, старший син знаменитого голлівудського актора Сильвестра Сталлоне 36-річний Сейдж був знайдений мертвим в своєму будинку в Голлівуді 13 липня 2012. Поліція тут же приступила до розслідування. Раніше повідомлялось, що смерть молодого чоловіка, найімовірніше, настала в результаті передозування таблетками, однак у неділю, 15 липня, інспектор повідомив, що це був серцевий напад. Також спочатку повідомлялося, що тіло Сейджа знайшла покоївка, проте сьогодні стало відомо, що першим був друг Сейджа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Каліфорнії поховали сина Сталлоне

На даний момент поки точно не встановлено, що ж призвело до такої раптової кончини сина знаменитого актора. Поліція зараз відпрацьовує кілька версій.

Сам Сталлоне-старший переконаний, що його сина вбили. Для того щоб з'ясувати справжню причину, актор вдався до послуг одного з найвідоміших приватних сищиків в США Скотта Росса, який раніше займався скандальною справою Майкла Джексона про розбещення малолітніх, а також розслідував історію про побиття Ріанни її екс-бойфрендом Крісом Брауном.

Зараз ви читаєте новину «Сильвестр Сталлоне через місяць після смерті сина відправився на відпочинок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути