середа, 18 липня 2012 08:00

Син Сталлоне перед смертю приймав сильні знеболювальні

Син Сталлоне перед смертю приймав сильні знеболювальні
Сейдж Сталлоне (на фото ліворуч) вживав сильні знеболювальні. Фото: Reuters

Син голлівудського актора Сільвестра Сталлоне Сейдж Сталлоне незадовго до своєї смерті переніс стоматологічну операцію з видалення п'яти зубів, після якої приймав сильні знеболювальні."Я говорила йому не робити цього. Я чула про те, що люди вмирають після численних операцій у ротовій порожнині. Не можна було видаляти більше одного зуба за раз", - розповіла газеті New York Post мати покійного Саша Кзак (Sasha Czack).

Тим часом газета Los Angeles Times повідомляє, що у ході обшуку в будинку покійного були виявлені численні порожні упаковки від знеболювальних препаратів, але їх роль у смерті Сталлоне належить встановити експертам. Минулої неділі медики провели розтин тіла покійного, проте встановлення причини смерті може зайняти близько місяця.

Інтернет-портал TMZ, присвячений життю знаменитостей, розповсюдив раніше заяву батька покійного Сільвестра Сталлоне, де актор зізнається, що "убитий горем".

"Складно уявити біль сильніший, ніж біль батька, який втратив дитину. Я благаю публіку поважати пам'ять мого покійного сина і проявити співчуття до його матері. Сейдж був нашою першою дитиною, центром нашого всесвіту, і я прошу всіх залишити його душу спочивати з миром" , - йдеться у заяві голлівудської зірки.

Нагадаємо, що Сейдж Сталлоне був знайдений мертвим у своїй квартирі в Лос-Анжелесі 13 червня 2012, при цьому ознак насильницької смерті на його тілі виявлено не було. За даними ЗМІ, Сталлоне-молодший помер за день до свого весілля.

Сейджу Сталлоне було 36 років, він був актором, режисером і кінопродюсером. Уперше син зірки бойовиків з'явився на екранах у фільмі Роккі 5, де грав сина головного героя, роль якого, як і в чотирьох попередніх фільмах цієї боксерської драми, виконував його батько.

Сільвестр Сталлоне отримав всесвітню популярність завдяки фільму Роккі та серії бойовиків про спецназівця Рембо. Уперше він зіграв роль Джона Рембо у 1982 році в бойовику Рембо - перша кров, заробивши на фільмі $ 8 млн.

У 2010 році вийшов бойовик Нестримні (The Expendables) - проект Сталлоне за участю багатьох зірок Голлівуду.

Зараз ви читаєте новину «Син Сталлоне перед смертю приймав сильні знеболювальні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути