середа, 27 червня 2012 23:30

Зі Сталлоне зняли звинувачення в плагіаті

Зі Сталлоне зняли звинувачення в плагіаті
Фото:Reuters

Суд відмовився визнавати сценарій фільму "Нестримні" ("The Expendables") плагіатом, повідомляється на сайті Deadline.

Згадана картина вийшла в прокат в серпні 2010 року. Її постановкою займався Сильвестр Сталлоне. Він же брав участь у написанні сценарію і виконав одну з головних ролей. Мова у фільмі йшла про групу найманців, перед якими поставили завдання усунути диктатора на якомусь острові в Мексиканській затоці.

У жовтні 2011 року письменник Маркус Уебб заявив, що сценарій "Нестримних" є плагіатом, і подав на Сталлоне в суд. За словами Уебба, деякий час тому він пропонував ряду студій власний сценарій, озаглавлений "The Cordoba Caper". Сюжет "Нестримних" нібито виявився "вкрай схожим та місцями ідентичним" роботі Маркуса.

Проте суд виявився на боці Сталлоне. Юристи зазначили, що Дейв Каллахем (співавтор Сильвестра при роботі над "Нестримні") підготував кілька версій сценарію ще до того, як Уебб дописав "The Cordoba Caper".

В даний час закінчується робота над сиквелом "Нестримні 2". Постановкою картини на цей раз займався не Сталлоне, а Саймон Уест ("Повітряна в'язниця", "Лара Крофт: розкрадачка гробниць"). Друга частина "Нестримних" вийде на екрани в середині серпня 2012 року.

Зараз ви читаєте новину «Зі Сталлоне зняли звинувачення в плагіаті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути