четвер, 09 лютого 2012 09:28

Шварценеггер і Сталлоне опинилися в одній лікарняній палаті

Автор: Фото: блог Шварценеггера на сайті whosay.com
 

Відомі борці зі злом, голлівудські актори Арнольд Шварценеггер і Сильвестр Сталлоне, так перетрудилися на зйомках, що відразу після останнього дубля потрапили до лікарні.

Арнольд Шварценеггер, незважаючи на свій похилий вік, є активним користувачем Інтернету і різних соціальних мереж. На днях "Термінатор" опублікував на своїй сторінці в акаунті WhoSay цікаву фотографію. Він і Сильвестр Сталлоне лежать на лікарняних ліжках, роздягнені до пояса і прикриті простирадлами. При цьому актори приєднані до різних апаратів, а плече Шварценеггера взагалі перев'язано.

Однак не все так страшно: голлівудські зірки посміхаються, і від цього знімок набуває деякої кумедності. Шварценеггеру явно легше переносити лікарняні будні, коли поруч лежить друг. Арнольд з гумором прокоментував фотографію: "Після того як закінчилися всі зйомки, пов'язані з трюками і боями, прийшов час зайнятися своїм плечем". Артист має на увазі свою роботу над гостросюжетними фільмами "Нестримні 2" і "Остання битва". Сильвестр Сталлоне, до речі, партнер Арні по першій картині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На зйомках фільму зі Сталлоне і Шварценеггером загинув каскадер

Якщо на плечі Шварценеггера перев'язь, то у Сталлоне інші проблеми з плечима. Слай виявився приєднаний до якогось апарату. Однак до якого саме Шварценеггер вирішив не розповідати. Цікаво, що старі герої бойовиків потрапили в лікарню явно після зйомок - тіло Сталлоне покрито татуюваннями, які гримери не встигли змити.

Зараз ви читаєте новину «Шварценеггер і Сталлоне опинилися в одній лікарняній палаті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути