пʼятниця, 13 січня 2012 09:21

Арнольду Шварценеггеру знову запропонували зніматися зі Сильвестром Сталлоне

Арнольду Шварценеггеру знову запропонували зніматися зі Сильвестром Сталлоне

Арнольду Шварценеггеру запропонували роль у фільмі "Могила" ("The Tomb"), головного героя якого зіграє Сильвестр Сталлоне. Про це повідомляється на сайті Ain't It Cool.

Нова картина позиціонується як трилер. Головний герой фільму - тюремний фахівець з безпеки Рей Бреслін, який сам опиняється під вартою. Рею доводиться здійснити втечу і зайнятися пошуком людей, які його підставили.

Спочатку режисером фільму "Могила" значився Антуан Фукуа, а в якості кандидата на роль Бреслін розглядався Брюс Вілліс. Потім обидва вони відмовилися від участі в проекті. Нового постановника досі не призначили. У пресі з'являлися чутки про те, що роль Бреслін пропонували Шварценеггеру, проте актор в результаті віддав перевагу зйомці у фільмі "Остання битва" ("Last Stand").

Інформації про те, яку роль пропонують Шварценеггеру тепер, в даний час немає. У 2011 році Сталлоне і Шварценеггер разом знялися в бойовику "Нестримні". Вихід цієї картини в прокат запланований на серпень 2012 року.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Арнольд Шварценеггер розбив лоб на зйомках фільму

Нагадаємо, Арнольд Шварценеггер під час зйомок фільму "Остання битва" відмовився від допомоги каскадерів-дублерів. 64-річний актор вирішив виконувати всі трюки самостійно.

Зараз ви читаєте новину «Арнольду Шварценеггеру знову запропонували зніматися зі Сильвестром Сталлоне». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути